Konjakslingon

Konjakslingon

1/2 liter färska lingon
1/2 dl konjak
2 dl socker

Blanda lingonen med sockret och konjaken. Täck lingonen med plastfilm och låt
dem stå i rumstemperatur tills sockret löst sig i 1 till 2 dygn. Smaksätt med
mer socker eller konjak om det behövs.

Har man inte tillgång till färska lingon kan man smaksätta en burk rårörda
lingon med lite konjak. Senapspanerad strömming kan serveras till.

svt.se


Recept hittat från div nerladdningsajter tex DC++ som jag inte testat men sprider vidare tills någon säger att det är omöjligt och oätligt!! Alla recept och tips utför du på eget bevåg och hålls själv ansvarig.

Lämna en kommentar

Filed under Höst, Lingon, Sommar, Sylta & safta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s