Morotsburgare

Morotsburgare
4-6 port.

1 dl skorpmjöl
1 dl sojagrädde
3 stora morötter
2 dl malda jordnötter eller cahewnötter
1 dl sojamjöl
1/2 tsk vitlökssalt
1 tsk basilika
1 tsk havssalt
1/2 tsk rosmarin
1 tsk olivolja

Låt skorpmjöl och grädde svälla ca 5 min. Skala och riv morötterna fint, tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop smeten väl. Forma till burgare och stek dem i olja på låg värme 1 minut på var sida. Servera i bröd eller med potatis eller ris.


Recept hittat från div nerladdningsajter tex DC++ som jag inte testat men sprider vidare tills någon säger att det är omöjligt och oätligt!! Alla recept och tips utför du på eget bevåg och hålls själv ansvarig.

Lämna en kommentar

Filed under Höst, Morötter, Sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s