Palms Svartvinbärsmarmelad

Palms Svartvinbärsmarmelad

2 lit svarta vinbär
3 dl vatten
12 dl socker

1. Repa, snoppa, och skölj vinbären

2. Lägg bären i en kastrull och häll på vattnet. koka under lock i 15-20 min.

3. Tillsätt sockret. Koka ytterligare 15 min utan lock.

4. Häll upp marmeladen på rena burkar. Låt svalna.

5. Förslut


Recept hittat från div nerladdningsajter tex DC++ som jag inte testat men sprider vidare tills någon säger att det är omöjligt och oätligt!! Alla recept och tips utför du på eget bevåg och hålls själv ansvarig.

Lämna en kommentar

Filed under Sommar, Sylta & safta, Vinbär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s