Veronicas Morotskaka

Veronicas Morotskaka

150 – 175 grader ca 45 min

4 ägg
4 dl socker } vispas pösigt

4 dl mjöl
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker } blandas i bunke o sen i pöset

+
1 dl matolja
6 dl rivna morötter

Grädda ca 45 min i långpanna

Glasyr:
60 g ej smält margarin
3 1/2 dl florsocker
62 g philadelphiaost
1 tsk vaniljsocker

Bred glasyren på svalnad kaka


Recept hittat från div nerladdningsajter tex DC++ som jag inte testat men sprider vidare tills någon säger att det är omöjligt och oätligt!! Alla recept och tips utför du på eget bevåg och hålls själv ansvarig.

Lämna en kommentar

Filed under Höst, Morötter, Sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s