Dillsnaps

Dillsnaps

Tid för tillagning:

Ugnstemperatur:

Ingredienser:

2-4 dillkronor beroende på storlek
35 cl okryddad sprit

Tillagning:

Lägg dillkronorna i en karaff eller en burk med vid öppning. Slå över spriten.

Låt dra max 4-5 timmar eftersom dillen gärna kan börja smaka unket annars.

Servera snapsen iskall, en höjdare till matjessill.

Gör inte mer än vad som beräknas gå åt. Smakämnen som finns i dill härsknar efter ett tag.


Copyright © Script & Site Design 2007-2010 GodareMat.se

Lämna en kommentar

Filed under Alkohol-varianter, Odla, Sommar, Sylta & safta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s