Hallonkräm

Hallonkräm

Tid för tillagning: cirka 30 minuter

Ugnstemperatur:

Ingredienser 5 portioner:

3 dl hallonsaft
5 dl vatten
4 msk potatismjöl
1 paket djupfrysta hallon, ca 200 g
eller motsvarande mängd färska

Tillagning:

Blanda saft, vatten och potatismjöl i en kastrull. Koka upp och rör om tills krämen börjar tjockna. Lyft kastrullen från värmen och lägg i hallonen, de frysta behöver inte vara tinade. Rör om försiktigt ett par gånger medan krämen svalnar.

Servera hallonkrämen avsvalnad eller kall med mjölk.


Copyright © Script & Site Design 2007-2010 GodareMat.se

Lämna en kommentar

Filed under Bär, Hallon, Sylta & safta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s