Höstplommon à la Jenny

Höstplommon à la Jenny

Tid för tillagning:

Ugnstemperatur:

Ingredienser 4 portioner:

8-10 plommon
2 msk smör
3 msk råsocker
1 msk kanel
250 g Kesella kvarg vanilj

Tillagning:

Kärna ur plommonen och skär dem i klyftor.

Hetta upp smöret i en stekpanna. Rör ner råsocker och kanel. Blanda i plommonklyftorna och stek ca 2 min.

Fördela dem i koppar eller glas och toppa med kvarg.

Om du vill kan du byta ut plommonen mot 3-4 skalade äpplen som du skär i tunna klyftor och steker på samma sätt.


Copyright © Script & Site Design 2007-2010 GodareMat.se

Ursprungskälla Arla

Lämna en kommentar

Filed under Bär, Plommon, Sylta & safta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s