Hundkex

Men jösses!  :o Man får alltid lära sig något nytt.  Jag visste inte ens att det fanns något som liknade hundkex.  Nu måste jag googla upp bilder på de här två ni nämner. Jag har hela trädgården full av hundkex. Trodde jag, det kanske är något annat! Jag har något vagt minne av att jag hört att kaniner ska gilla hundkex men som tur var har jag inte släpat hem några(jag bor inte än i min stuga)och nu ska jag nog läsa på först.

Var det inte hundkex man tuggade på när man var liten för dom smakade lakrits? ELler det kanske var något helt annat, minns inte riktigt!

Hm…jag skulle kunna säga ja på att jag har alla dessa tre växter för dom ser ju likadana ut! Av någon konstig anledning har jag tagit närbilder på alla blommor i trädgården men råkat missa ogräset! Kanske ska ta och göra det också framöver!  Som vanligt i livet är ju inte allt vad det ser ut att vara! :)
Ska snarast ta och antingen fota eller ta hem en hel växt av det jag har i trädgården och så jämföra med
Hundkex: http://sv.wikipedia.org/wiki/Hundkäx
Odört: http://sv.wikipedia.org/wiki/Odört
Vildpersilja: http://sv.wikipedia.org/wiki/Vildpersilja

Fast något jag skulle vilja ha längst bak i rabatten som utfyllnad och ”högt” är jättelokan: http://sv.wikipedia.org/wiki/Jätteloka men den är inte så vanlig härikring så jag har aldrig hittat plantor eller frö. Jo, den gången jag första gången såg den i en ödehusträdgård, vågade inte ens gå i trädgården för man såg ingenting och risken att trilla ner i en dåligt övertäckt brunn var för stor! Dessutom så fanns det inte mkt växtlighet kvar eftersom lokan tagit över helt. Nu minns jag inte längre vart det var jag hittade det där huset och det kanske är lika bra det för jag skulle ändå glömma att ha reda på den så det inte tar över allt och går överstyr!

—-

Jodå. Det är garanterat Hundkex jag har i trädgården. Vad jag kan se när jag jämför!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s