Hittar gömda saker!

Den mannen(??)som renoverade och byggde om runt 40-talet måste ha varit en rolig prick! Vi hittar så mycket prylar som är gömda i fasadlagren när vi brutit loss den och då är det 2,5 sida kvar!!!
Bland annat har vi hittat det här:

Är det vanligt att man gjort så förr i tiden?? Eller var denna personen extra finurlig? Kan föreställa mig hur han gick och spikade och fnissade för sig själv när han föreställde sig hur någon i framtiden skulle hitta allt han gömt!!! 😀

Roligast av allt hittills är att den stora betongtrappan lutat in mot huset så träbalken huset/dörren vilar på har ruttnat av regn som runnit in mot huset(vilket såklart INTE är särskilt kul)så den har fått hackats bort in i minsta sten. Och herrejä*lar vad sten den var uppbyggd av. 😦  Tyckte jag använde hur mkt sten som helst i mitt snabba beslut att göra ett stenparti men det syntes inte på högen, kan nog göra en lång stenmur av det. :/

Jaja, hur eller hur så hittades den gamla trappan där in under så dom byggde bara ut huset över den.

På nedersta steget stod ett gäng skor!!!! en spritflaska och en halv kaffekopp! 😀

Den lilla skon nere till höger är en liten barnsko, säkert inte mer än stl 25 och dom andra verkar vara damskor i liten storlek!

Det är tur alla dom här små fynden  dyker upp för ju mer vi river ju mer problem och extrajobb blir det och någon inflyttning för min del ser inte ut att ske inom överskådlig framtid.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Allmänt, Historia, LillaBoet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s